facebook youtube instagram

Informaitkai rendszerek

 

Az informatika rendszer szerves részévé vált mára, a hálózat kialakítás, biztonság technika ebben is segítünk!

Hálózat építés, menedzsment:


web network

Hálózatépítés, menedzsment Mára szinte minden eszközünk Gigabites, vagy legalábbis alkalmas rá, mi kiépítjük a teljes hálózatot, az eszközöktől a kábelezésen át a csatlakozók szereléséig, legyen szó otthoni, vagy céges rendszerekről.
Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb rendszer komponenseket, és be is állítjuk a megfelelően, igény esetén felügyeljük.

Akadálymentes informatikai megoldást alkotunk, hogy ne legyenek fennakadások céged életében!

Biztonságtechnika:


biztonság technika

  • Digitális életünket egyre több kisebb-nagyobb fenyegetés éri. Kisebb fenyegetés például a gépünk erőforrásainak mások általi használta jelenthet. Ennél sokkal komolyabbak a személyes adatainkat vagy akár a banki adataink megszerzését célzó fenyegetések.
    Biztonságba helyezzük géped és a saját adataid, hogy ami a Tiéd az csak is a Tiéd maradjon!

  • Sőt gondoskodunk értéktárgyaid, lakásod, üzleted biztonságáról is. Kiépítjük a teljes kamerarendszert a kábelezéstől a hálózatban integrálásig, így minden eszközön mindig mindenhol elérheted és felügyelheted otthonod, vállalkozásod.

Beléptető rendszerek:


Dönts te róla, hogy kit mikor és mihez engedsz hozzáférni. Az automatizálás megszünteti a lehetőséget arra, hogy mindenki szabadon hozzáférjen olyan dolgokhoz, eszközökhoz, amelyeket neki nem lenne szerencsés elérni.
Optimalizáld ezzel a lehetőséggel a munkaidő beosztását, vagy éppen rögzítsd, hogy ki, mikor lépett be egy védett területre. Ráadásul ezekkel a rendszerekkel mindig pontosan tudod, hogy ki tartózkodik az adott területen.