Informaitkai rendszerek

 

Az informatika rendszer szerves részévé vált mára, a hálózat kialakítás, biztonság technika ebben is segítünk!

Hálózat építés, menedzsment:


web network

Mára szinte minden eszközünk Gigabites, vagy legalábbis alkalmas rá, segítünk kiépíteni a teljes hálózatot, az eszközöktől a kábelezésen át a csatlakozók szereléséig.
Legyen szó otthoni, vagy céges rendszerekről. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb rendszer komponenseket, és be is állítjuk a megfelelően, igény esetén felügyeljük. Levéve a terhet az Ön válláról!

Biztonságtechnika:


biztonság technika

  • Digitális életünket nagyon sok kisebb nagyobb fenyegetés éri. Kisebb fenyegetés akár a gépünk erőforrásainak a mások általi használta. Vagy komolyabb személyes adatainkat vagy akár banki adataink megszerzését célzó fenyegetések. Segítünk biztonságba helyezni adatait és gépét, hogy ami az Öné az csak is az Öné maradjon!

  • Sajnos mai világunkban egyre fontosabb a biztonságtechnika a kamerák, érzékelők. Kiépítjük a teljes kamerarendszert a kábelezéstől a hálózatban integrálásig egy kézből.
    Azért, hogy Ön minden eszközönk mindig mindenhol elérhesse és felügyelhesse otthonát, vállalkozását.

Beléptető rendszerek:


Ezen rendszerek alkalmassá teszik Önt, hogy kontrolálja kit mikor és mihez enged hozzáférni. Az automatizálás kiveszi a lehetőséget arra, hogy mindenki szabadon hozzáférjen olyan dolgokhoz, eszközökhoz, amelyek számára nem lennének elérhetők.
Emelett segít a munkaidő regisztrálásában, illetve rögzíti a védett területre történő belépéseket, illetve azonosítja a területen tartózkodókat.